Pikado federacija Srbije

Rezultati u sezoni 2013/2014

Međunarodna takmičenja

Poštovani,

skrećemo Vam pažnju na novi Registracioni pravilnik koji je usklađen sa Zakonom o sportu i koji je UO PFS-a izglasao većinom glasova.

Možete ga pronaći na ovom sajtu i pročitati.

Ono na šta najviše skrećemo pažnju to je da komisija koja vrši registraciju mora da se sastane pre odluke o registraciji.

Dakle, nije više moguće u jednom danu odraditi registraciju.

Registraciona komisija ima rok od 8 dana da se sastane, ovaj rok počenje da teče od trenutka kada na adresu PFS-a pristignu sva potrebna dokumenata za registraciju igrača i legne uplata za licenciranje igrača na račun PFS-a.

Molimo Vas da vodite računa o ovome kako ne bismo dolazili u situaciju da je neko čekao poslednji čas da prijavi nekog igrača a onda zbog ove procedure taj isti igrač možda i ne bude u prilici da igra u narednom kolu prvenstva.

Savet je da se igrač, za koga želimo da može da nastupi u sledećem kolu prvenstva, prijavi za registraciju bar dve nedelje pre narednog kola.

Takodje skrećemo pažnju da će od sada na ovom sajtu biti objavljivane registracije igrača i da klubovi imaju pravo žalbe ukoliko misle da su ugroženi njihovi interesi (igrač ima ugovor sa njima a registruje ga drugi klub...).

Zato Vas molimo da se detaljno upoznate sa Registracionim pravilnikom!