Pikado federacija Srbije

Rezultati u sezoni 2013/2014

Međunarodna takmičenja

Pre početka takmičenja da još jednom podsetimo sve igrače na oblačenje.

* Igrač je u obavezi da nastupi u majici sa kragnom ili košulji sa klubskim obeležjem, s tim da u ekipnom delu takmičenja igrači koji čine ekipu moraju imati iste majice ili košulje.

* Igrač mora nastupiti u pantalonama koje su tamne. Crne, tamno sive, tamno plave... Pantalone mogu imati džepove sa strane ali da je sve tamno jendobojno. Mogu biti i crne farmerice.

* Igrač je u obavezi da nastupi u cipelama tamne boje (crne, tamno braon, tamno sive ili teget). Takođe moguće je nastupiti i u patikama pod uslovom da su jednobojne (crne, tamno braon, tamno sive ili teget) i da na sebi nemaju upadljive detalje u svetlim bojama (đon, znak proizvođača ili bilo koji drugi detalj).

Molimo predstavnike klubova da na ovo skrenu pažnju svojim igračima a igrače molimo da se ovoga pridržavaju jer oni koji budu drugačije probali da se takmiče biće odstranjeni sa meča, prvo da se presvuku a ako se ni za deset minuta ne pojave propisno obučeni meč koji su trebali igrati biće zaveden službenim rezultatom na njihovu štetu.