Pikado federacija Srbije

Rezultati u sezoni 2013/2014

Međunarodna takmičenja

Raspored ekipnog takmicenja u sezoni 2018/19 

I liga

II liga

 

Национална лига се састоји од Прве националне лиге од 10 екипа и игра се двокружни систем и Друге националне лиге која се састоји од 14 екипа и игра се једнокружни систем такмичења са плеј-офом. Плеј-оф играју екипе које су заузеле пласман од 1. до 4. места по једнокружном бод систему. У плеј-оф се преносе бодови који су освојени из  међусобних дуела те четири екипе. Такмичење у појединачном првенству се није променило, што значи да остају 64 играча у А лиги док сви остали играчи наступају у Б лиги. Појединачно такмичење за жене остаје исто као претходне сезоне.

 Такмичења ће почињати у 11:00 часова, пријаве екипа до 10:30 часова. Пријаве за појединачно такмичење се достављају електронски на е-маил Пикадо Федерације Србије (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) најкасније до петка пред такмичење до 15:00 часова. Жребање за појединачни део такмичења ће се обавити на сам дан такмичења у 13:30 часова уз присуство овлашћеног представника клуба.

Уколико овлашћени представник клуба пријави играча за појединачно првенство, а исти се не појави на такмичењу, играч ће изгубити 1 бод. Уколико исто понови три пута биће искључен из даљег такмичења.