DRUGI TAKMIČARSKI DAN (05.06.2022. godine, Čačak) – EKIPNO NACIONALNO PRVENSTVO

DRUGI TAKMIČARSKI DAN (05.06.2022. godine, Čačak) – EKIPNO NACIONALNO PRVENSTVO

Poštovani,
u ime UO Pikado federacije Srbije želim da podelim nekoliko informacija sa vama:
– za EKIPNO NACIONALNO PRVENSTVO SRBIJE nije potrebno da se klubovi prijavljuju, prijave klubova i igrača su učinjene i igrači sa važećom licencom sa spiska imaju prava nastupa
link sa ekipama i članovima ekipa:
I LIGA
II LIGA
– kapiteni ili predstavnici klubova (ekipa) treba u nedelju, 05. juna 2022. godine do 10 časova da potvrde prisustvo svojih ekipa kod zapisničkog stola.
– u drugom takmičarskom danu će se igrati 5 kola (5, 6, 7, 8 i 9 kolo) iz I NACIONALNE LIGE i 5 kola (6, 7, 8, 9 i 10 kolo) iz II NACIONALNE LIGE.
– molimo igrače da se poštuje dres code
– upotreba alkohola će se takođe kontrolisati
Podsećamo vas da se mečevi igraju na 9 dobijenih legova, kod rezultata 8-8 svaki kapiten ili predstavnik ekipe određuje par igrača koji će igrati odlučujući leg. Svaki duel u okviru meča se igra na jedan dobijeni leg. Bodovanje je sledeće: pobeda od 9-0; 9-1; 9-2; 9-3; 9-4; 9-5; 9-6 i 9-7 donosi pobedniku 3 boda. Pobeda od 9-8 pobedniku 2 boda dok poraženom sleduje 1 bod.
U zapisnik ulaze najviše 6 igrača, dakle svaka ekipa ima pravo da ima dve izmene. Zamenu kapiten ili predstavnik ima pravo da vrši nakon osam odigranih legova, dakle na polovini meča. Moguće je izvršiti jednu ili dve zamene.
Raspored odigravanja mečeva i parove možete da nađete na sledećem linkovima:
Želimo vam uspešne pripreme i vidimo se u nedelju.